Over ons

Wij richten ons als groothandel op portemonnees en bijkomende kleinlederwaren. En komen dan ook met een zo compleet mogelijk assortiment. Naast portemonnees voor de consument hebben wij ook het grootste assortiment horecalederwaren wat in Europa te verkrijgen is, Met regelmaat worden beide  aangevuld met nieuwe modellen.

Wie wij zijn ?

Wij zijn 30 jaar aanwezig geweest op ruim 150 markten en braderieën in Nederland, en weten dus hoe we een portemonnee moeten verkopen en wat de consument graag heeft.

Wij willen de komende jaren wat rustiger aan gaan doen op de markten en hebben mede daardoor gekozen voor deze stap. Starters kunnen dan ook altijd om advies vragen en we zullen u dan zo goed mogelijk op weg helpen.

Portemonnees verkopen is een vak en gaat niet zomaar vanzelf. Wij zullen er voor zorgen dat bij ons een compleet assortiment aanwezig is. Ons hoofddoel is een nette prijs, snelle levering en veel nieuwe modellen en ideeën zodat u altijd up-to-date bent. Ook uw eigen ideeën zijn te realiseren vanaf 30 stuks.

Natuurlijk houden wij trends goed in de gaten en door de korte lijnen is een snelle levering gegarandeerd.

Uw order zal binnen 2 werkdagen geleverd worden , zorgvuldig verpakt per artikelnummer.

Wij kijken uit naar een eventuele prettige samenwerking.

Noud van Asten / Arnoud van Asten

 Mobiel bereikbaar 24/7    0613674373 / 0630156330